van Eldijk

Onze showtuin

Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de totstandkoming van een volledig nieuwe showtuin.
We mogen dan ook met gepaste trots zeggen dat we vier prachtige showtuinen hebben.

- Eén tuin met name gericht op tegels die "in het zand" te leggen zijn.
- Eén tuin volledig gericht op het keramisch assortiment.
- Een verduisterde binnen showroom gericht op verlichting
- Dit jaar hebben we een tweede binnenshowtuin gerealiseseerd waar we de focus hebben gelegd op met name vlonders en gevelbekleding.

We hebben tevens een uitbreiding in onze presentatie composieten tuinschermen en buitenverblijven

Vanzelfsprekend hebben we ook dit jaar weer onze collectie geupdate met de nieuwste designs en productietechnieken.

Kom langs en laat je inspireren en adviseren over wat het beste bij u past!

 

Persoonlijk advies

Een nieuwe tuin aanleggen is voor iedereen anders. Iedereen heeft tenslotte andere wensen en verwachtingen van zijn eigen tuin.
Bij een bezoek aan onze showtuin proberen we iederen zo goed mogelijk te begeleiden in het uitzoeken van het product dat het beste bij je past.
Het kan zijn weliswaar zijn dat het erg druk is op een bepaald moment waardoor we minder aandacht kunnen geven dan we soms zouden willen.
 
Om u het beste te kunnen helpen en begeleiden zijn een paar dingen handig om voor te bereiden.
Stap 1 oriëntatie en inspiratie.

Het lijkt voor de hand liggend maar een nieuwe tuin begint niet direct met een schep in de grond. Een juiste aanpak is essentieel voor het slagen van uw project.
Welke elementen wilt u allemaal aanpakken? Een complete herinrichting of wellicht alleen een nieuwe schutting of nieuw terras.
Welke stijl past bij u? Welke kleur? Welk formaat?
U bent uiteraard welkom om eens te komen kijken in onze showtuin. Hier heeft u alvast een greep uit ons assortiment met veel diversiteit in kleur, materiaal en formaat.
Liever thuis eerst wat voorbereiden? Dat kan natuurlijk ook. Ikzelf zoek regelmatig naar begrippen als "tuinstijlen" "stadstuin" "landelijke tuin" "moderne tuin" "mediteraanse tuin" etc. op Google afbeeldingen en laat hiermee klanten zien wat onder andere mogelijkheden zijn. 

 
Stap 2 Advies en uitzoeken

Oké, er ligt een plan. Maar wat nu? Welke materialen zijn er eigenlijk en wat zijn daarvan de voor- en nadelen? En hoe weet je wat je allemaal nog meer nodig hebt? Dat is nu precies wat wij doen. Door jaren ervaring en goede training in de diverse stijlen, zoeken we samen met u naar de materialen die perfect passen in het plaatje dat u voor ogen heeft. We stemmen alles mooi op elkaar af en houden daarbij rekening met alle wensen en verwachtingen rondom kwaliteit, levensduur, onderhoud en budget.

Dus kom gauw langs in onze compleet vernieuwde binnen- en buitenshowtuinen en laat u begeleiden door één van onze tuinexperts.

Ons adres

Van Eldijk Sierbestrating
Looistraat 61
6582BB Heumen
Route berekenen

 

Contact

06 41 44 13 37
info@vaneldijk-sierbestrating.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
-
Zaterdag
-
Het is ook mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken.

VAN ELWIJK

Uw droomtuin in 3 stappen

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker.

1
Stap 1
Oriëntatie en inspiratie

Het lijkt voor de hand liggend maar een nieuwe tuin begint niet direct met een schep in de grond. Een juiste aanpak is essentieel voor het slagen van uw project. Welke elementen wilt u allemaal aanpakken? Een complete herinrichting of wellicht alleen een nieuwe schutting of nieuw terras. Bezoek onze com-pleet vernieuwde binnen- en buitenshowtuin en kom kijken welke materialen het beste bij u passen of kijk hier voor meer inspiratie.

2
Stap 2
Advies en uitzoeken

Oké, er ligt een plan. Maar wat nu? Welke materialen zijn er eigenlijk en wat zijn daarvan de voor- en na- delen? En hoe weet je wat je allemaal nog meer nodig hebt? Dat is nu precies wat wij doen. Door jaren ervaring en goede training in de diverse stijlen, zoeken we samen met u naar de materialen die perfect passen in het plaatje dat u voor ogen heeft. We stemmen alles mooi op elkaar af en houden daarbij rekening met alle wensen en verwachtingen rondom kwaliteit, levensduur, onderhoud en budget.
Dus kom gauw langs in onze compleet vernieuwde binnen- en buitenshowtuin en laat u begeleiden door één van onze tuinexperts.

3
Stap 3
Afhalen of laten bezorgen

Alle materialen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd, uitgezocht en besteld. Wij zullen op onze beurt de bestelling met de grootste zorg verwerken en klaar-zetten. Op de door u uitgekozen dag kunt u de materialen komen afhalen of laten bezorgen.

Gaat u er zelf mee aan de slag of geeft u het liever uit handen? Als u wilt kunnen wij u altijd met één van onze vaste hoveniers in contact brengen om uw droomtuin te laten realiseren.

Een impressie van de showtuin