van Eldijk

Visie/Missie/Waarom en Hoe

Een tuin is net als een woonkamer maar dan zonder dak. Hoe je het liefst in je tuin bezig bent verschilt van persoon tot persoon. De één zit graag in een stoel en geniet van de kinderen die lekker aan het ravotten zijn op het gazon, de ander zit het liefst mijn zijn handen in de aarde om de mooiste bloemen te kweken. Hoe dan ook, het is belangrijk dat je je er prettig voelt. En dát is precies waarvoor wij willen zorgen.

van Eldijk

Met onze ervaring en uitgebreide kennis van de beschikbare producten in de markt, kunnen wij van elke tuin uw droomtuin maken. Van een kopje koffie op je Italiaanse patio bij de eerste zonnestralen van de dag tot een gezellige avond met vrienden in een prachtige verlichte tuin. Wij hebben alles in huis om jouw tuin nét dat beetje extra te geven wat hem af maakt.

Wij helpen mee bij het zoeken naar de juiste inspiratiebronnen, schetsen mee in het ontwerp en geven advies op maat om de beste producten te vinden die bij jou passen.
Voor de doe-het-zelver hebben we een uitgebreid assortiment aan gereedschap en voor diegene die het liever uitbesteed hebben we een royaal netwerk van goede hoveniers en stratenmakers.

van Eldijk

Frank

13 jaar geleden heb ik de switch gemaakt van de zorgsector naar de tuinbranche. “Toen ik bij Redsun begon wist ik nog niet eens het verschil tussen de bovenkant en zijkant van een waaltje”. Tijdens mijn loopbaan daar, heb ik niet alleen geleerd hoe een betontegel precies gemaakt wordt en wat er in zit, maar ook hoe deze verwerkt moet worden. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de verschillende tuinstijlen en wat daarbij past. Ongeveer 6 jaar geleden heb ik de stap gezet naar de particuliere markt. Hier kon ik eindelijk alle vergaren kennis gebruiken om mensen te helpen bij het kiezen van een goede tuintegel. “Iedereen kan tegels verkopen, maar de juiste tegel aan de juiste persoon is de uitdaging”. In de afgelopen 6 jaar heb ik veel bijgeleerd over alle andere harde materialen in de tuin. Nu kan ik jou helpen bij het ontwerpen en samenstellen van jouw tuin. Van een goede onderbouw met daarop de juiste tegel tot een prachtige border met sfeervolle verlichting.