1996

Geschiedenis van het bedrijf

Tuinaanleg en bestrating is Joeri met de paplepel ingegoten. In 1996 heeft Joeri’s vader Grondverzet J. van Eldijk bv opgericht. Dat bedrijf richtte zich met name op het stukje grondverzet in de GWW (grond-, weg- en waterbouw). En van daaruit ontstond al gauw de vraag naar de aanleg van tuinen.
Vanuit het grondverzet is ook de handel in bestratingsmaterialen ontstaan. Bij het vernieuwen van wegen en opritten kregen we uitgebroken partijen bestrating. Deze werden dan op de werf in Heumen opgeslagen en van daaruit volgens verhandeld.

2009

Toen Joeri van Eldijk in 2009 bij het bedrijf kwam en zijn affiniteit met de handel liet zien in het bedrijf, werd ook besloten om dealer van diverse grote merken in de sierbestrating te gaan worden. Na hard werken en het uitbreiden van onze kennis, kunnen we inmiddels alle gewenste soorten bestrating leveren: gebakken bestrating (waal-, dik- en keiformaten), betonnen bestrating zoals waaltjes en klinkers, maar ook getrommelde bestrating en siertegels, een zeer uitgebreid programma van keramische tegels 2, 3 en 4 cm dik en natuurlijk hebben we voor de liefhebber nog altijd diverse soorten natuursteen tegels. Daarbij leveren we natuurlijk ook alle bijkomende producten zoals betonbanden en stapelblokken in alle soorten en maten, alsmede alle soorten zand, grond, grind & split.

2021

In 2021 heeft Joeri het stuur overgenomen van zijn vader en sindsdien gaat het bedrijf verder onder de naam Van Eldijk Sierbestrating. Door onze goede relaties kunnen we, in samenwerking met ons uitgebreide hoveniersnetwerk, elke particuliere en zakelijke klant maar ook een gemeente of overheidsinstantie het volledige pakket aanbieden: van ontwerp tot en met de realisatie. Of het nu gaat om de graafwerkzaamheden voor het nieuwe huis of in de tuin, het leveren van de zand/grond, bestratingsmaterialen, erfafscheiding en zelfs decoratieve producten als water- en vuurtafels en tuinverlichting, WIJ STAAN VOOR U KLAAR!