info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
Wienerberger.png

Wienerberger straatbakstenen


Gebakken sierbestrating van Wienerberger

Iedereen geniet anders van zijn of haar tuin. Ondek welk type het best bij je past!

Geniet je van een gezellige en sfeervolle tuin? Een strakke tuin om heerlijk te loungen na het werk of zit je toch liever met je handen in de aarde? Er zijn verschillende tuintypes die op hun eigen manier genieten van de tuin. Maar welk type ben jij?

Als speciaal geselecteerd SelectDealer, hebben wij het complete assortiment gepresenteerd in onze showtuin. Kom langs om deze mooie, kleurvaste sierbestrating op je gemak te bekijken.
En uiteraard om DE BESTE DEAL te sluiten!!


Gezelligheid met het gezin

Deze tuinbezitters zijn te beschrijven als gezellige en veelzijdige mensen met een knus ingerichte tuin. Een groot terras en een eigen plek voor de kinderen zijn onlosmakelijk aan dit type verbonden. Ze zijn gevoelig voor gezelligheid die je in een tuin kunt creëren. Bovendien houden ze van grappige en trendy producten. Groen mag, graag zelfs, maar moet eenvoudig zijn te onderhouden. Herken jij jezelf hierin? Dan past de Vida-serie het beste bij jou.

Bekijk hier de collectie.

Vida_tuinstijl.png
Vida_tuinstijl_1.png

Genieten van tuinieren

Deze tuintypes vinden het heerlijk om te tuinieren: lekker fröbelen in de tuin. Zij zien het als een ontspannende bezigheid die je energie geeft. De ‘groene’ consument geniet van alle geuren, geluiden en beestjes in de tuin. Deze consument heeft groene vingers en houdt van tuinieren en oogsten (bloemen en groenten) uit eigen tuin. Zie jij jezelf al staan? Dan past de Natura-serie het beste bij jou.

Bekijk hier de collectie.

Natura_tuinstijl_2.png
Natura_tuinstijl.png

De puntjes op de i

Deze tuinbezitters – de tuinperfectionisten – hebben verstand van tuinieren en de tuin wordt goed verzorgd. Het is een tuin die grandeur uitstraalt en men ontleent er een bepaalde status aan. Een belangrijke waarde is erkenning van prestaties en dus laat deze groep de tuin ook vaker ontwerpen en aanleggen. Deze consumenten houden van design, originaliteit en speciale planten. Ze zijn dan ook te verleiden met exclusiviteit, expertise, luxe, innovatie en deskundig advies. Hiervoor hebben we de Designa- en Classica-series. Deze passen perfect bij dit tuintype. Herkent u zich hierin? Bekijk dan hier de collectie van de Designa en Classica serie.

Classica_tuinstijl.png
Designa_tuinstijl_1.png

Een mooie tuin maar niet teveel doen?

Deze tuinconsumenten zijn eigenzinnig in de keuze van het terras en de materialen. Tuinieren heeft geen prioriteit, dus kiezen ze voor een onderhoudsvrije tuin met veel bestrating. Deze consument kiest voor een praktische tuin, met als algemene trend meer 'gemak'. Een mooie tuin om van te genieten, waar het liefst zo min mogelijk tijd aan hoeft te worden besteed qua onderhoud. Herken jij jezelf hierin? Dan is de Designa-serie perfect voor jou.

Bekijk hier de collectie.

Designa_tuinstijl.png
Designa_tuinstijl_4.png

Heeft u een vraag?


Looistraat 61, 6582 BB Heumen
0641 44 13 37
info@vaneldijk-sierbestrating.nl