info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
header_excluton.png

Excluton beton sierbestrating


"De tuin als sociale buitenkamer"


Iedereen kent de betonstraatsteen van het dagelijkse straatbeeld. De steen wordt gemaakt van eerlijke lokale Nederlandse grondstoffen zoals zand, cement, water en natuurlijke kleurstoffen. Door moderne productietechnieken is het mogelijk om sierbetonstenen te maken in heel veel verschillende formaten, trendy kleuren en deze verder vervolgens te verfraaien of te verduurzamen door allerlei bewerkingen zoals stralen, wassen, slijpen, borstelen of verouderen. Sierbetonstenen worden in sommige gevallen ook wel behandeld met beschermende impregneringen of coatings. De meeste sierbetonstenen zijn zes centimeter dik en hebben een relatief klein formaat. Bij een groter formaat wordt het een tegel genoemd.

Als geselecteerd Excluton dealer hebben wij een grootse collectie materialen gepresenteerd in onze showtuin. Kom langs om deze in het echt te bekijken en natuurlijk de beste deal te sluiten!


noviton_sfeer.jpg

Noviton Design Siertegels
Deze tegels zijn onze meest innovatieve siertegels voorzien van een digitale print met een zeer duurzame, hoogwaardige UV-coating. Geliefd vanwege de gunstige prijsstelling, verschillende "natuurlooks", patronen, formaten en garantie!
Bekijk de collectie

mondo_x_sfeer.jpg

Mondo-X zijn hoogwaardige, duurzame betonnen siertegels. Ideaal voor de tuinliefhebber die weinig onderhoud wenst aan zijn of haar bestrating. Een genot voor het oog en comfortabel voor uw voeten. Door grote variatie aan bewerking, kleuren, patronen en formaten vindt u altijd een tegel die past bij uw wensen en situatie.
Bekijk de collectie

60_sc.JPG

Onze 60Plus Soft Comfort zijn geen gewone betontegels. Ze hebben een behandeling ondergaan om juist nog zachter te worden dan een standaard betontegels. Dat geeft de tegels meer comfort en maakt ze geschikt voor elke situatie; Tuin, oprit, plein of straat in openbare ruimte.
Bekijk de collectie

60_sfeer.jpg

60Plus Soft Finish is zeer populair vanwege de hoeveelheid aan frisse en eigentijdse kleuren. Door het meervoudig borstelen van de deklaag voelen de tegels zijdezacht aan en zijn daarom extra comfortabel voor uw voeten. Deze serie is tevens voorzien van een hoogwaardige, vuilafstotende beschermlaag. Dus uiterst prettig in onderhoud!
Bekijk de collectie

terras_sfeer.jpg

Terras - Serie+ een prijsbreker, ongekend populair en heeft alle verwachtingen overtroffen. De zeer gewilde kleurstelling van onze terras-serie+ maakt deze tot een absolute topper! Moderne kleuren in drie formaten zodat de Terras - Serie+ voor ieders tuin geschikt is. Als finishing touch is deze serie ook nog geïmpregneerd.
Bekijk de collectie

puras_sfeer.jpg

Strakke Bestrating puur in kleur en vorm. U krijgt wat u ziet. Onze strakke bestrating wordt toegepast in veel tuinen tot grote tevredenheid van hovenier en consument. Strak van uiterlijk gecombineerd met speelse kleuren biedt strakke bestrating iets voor elk tuin of looppad.
Bekijk de collectie

oprit_sfeer.jpg

Oprit Bestrating U kent ze wel: grijze opritten met de welbekende betonstenen? Dat kan anders dachten wij! Op basis van kleur en formaten hebben wij dit product voor uw oprit bedacht. Verkrijgbaar in een banenverband en het formaat 33x11x8cm. Ideaal voor oprit maar ook voor terras of looppad.
Bekijk de collectie

abby_sfeer.jpg

Abbeystones; Al jarenlang een vaste waarde in vele tuinen en opritten. Onderscheidend door de hoge kwaliteit en het onderhouds vriendelijk karakter, veelzijdig doordat ze in bijna elk type tuin het juiste accent aanbrengen. Onder het grote publiek zijn onze Abbeystones bekend als getrommelde stenen.
Bekijk de collectie

betontegel_sfeer.jpg

Betontegels zijn simpel, doeltreffend en in diverse formaten en kleuren leverbaar.
Bekijk de collectie