info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
onderhoudslijn_1.png
ws all products

TOTAL PROTECTION

Doordat buitenbestrating onderhevig is aan weersinvloeden, zoals (zure) regen en ultraviolette straling, betekent dit dat de oppervlakte (kleur) van uw bestrating wordt aangetast c.q. vervaagd. Door onze jarenlange ervaring in het behandelen van binnenvloeren zijn wij in staat gebleken producten te ontwikkelen welke specifiek voor buitenbestrating geschikt zijn. Inmiddels zijn wij gespecialiseerd in het behandelen, reinigen en coaten/impregneren van alle soorten beton en natuursteen.

Wij staan bekend om onze innovatie op het gebied van productontwikkeling, hiermee creëren wij een lange(re) levensduur waardoor u optimaal kunt genieten van uw tuin.

Het gebruik van onze producten is simpel en effectief, en zorgt ervoor dat uw sierbestrating (jaren) langer meegaat!

WS onderhoudsproducten:
– Brengt een beschermlaag aan
– Rekent af met kalkuitbloei, algen of mos
– Haalt de kleur op
– Zorgt voor antislip


WS Imperial Black

Is uw antraciet/zwarte bestrating of zijn uw muurblokken verkleurd en toe aan een opknapbeurt? Dan biedt WS Imperial Black uitkomst. Na gebruik hechten vuil, algen en/of mos minder snel en is uw bestrating onderhoudsvriendelijker! Uw bestraing wordt weer donker van kleur en tevens voorzien van een Impregneerlaag.

U kunt met 1 fles WS Imperial Black 2 lagen aanbrengen voor het impregneren van een gemiddelde oppervlakte van ca. 15 m²

Prijs per fles € 25,95

WS Seal & Protect

Uw nieuwe bestrating direct impregneren voor een langere levensduur? of uw verkleurde/ vergrijsde bestrating juist weer nieuw leven inblazen? WS Seal & Protect verdiept de kleur en brengt een beschermlaag aan waardoor extern vuil, zoals groene aanslag, minder kans heeft zich te hechten aan de bestrating. Na behandeling kan uw bestrating weer een hele tijd mee


U kunt met 1 fles Seal & Protect 2 lagen aanbrengen voor het impregneren van een gemiddelde oppervlakte van ca. 15 m²

Prijs per fles € 22,95WS Advance

Is een zuurvrije reiniger die geschikt is voor het schoonmaken van uw bestrating, maar dient tevens altijd aangebracht te worden voordat er impregneermiddelen, zoals WS Seal & Protect of WS Imperial Black, worden toegepast. Door het gebruik van WS Advance kan het impregneermiddel goed in de bestrating trekken.

U kunt met 1 fles WS Advance gemiddeld een oppervlakte reinigen van ca. 50 m²

Prijs per fles € 17,95WS Green Clean

Voor het verwijderen van groene aanslag op uw bestrating. Na het gebruik van WS Green Clean behoren algen en mossen tot de verleden tijd! Schrobben of het gebruiken van een hogedrukspuit is niet nodig!U kunt met 1 liter WS Green Clean gemiddeld een oppervlakte reinigen van ca. 100 m².

Prijs per fles van 1 liter € 14,95
Prijs jerrycan van 10 liter € 79,95


WS Kalkverwijderaar

Last van witte vlekken op uw bestrating of stapelblokken veroorzaakt door kalkuitbloei

of zaagslijpsel? Dan kunt u met de zoutzuurvrije WS Kalkuitbloei Verwijderaar het probleem oplossen. Dit product is speciaal ontwikkeld om kalk op eenvoudige wijze te bestrijden.

Het gemiddelde verbruik van WS Kalkuitbloei Verwijderaar is afhankelijk van de mate van uitbloei en het type bestrating/stapelblok.


Prijs per fles 16,95


WS Reinigingsdoekjes

Zijn handig en uiterst doeltreffend.

Deze doekjes verwijderen niet uitgeharde MS polymeer, hybride, siliconenkit en PU-Schuim, olie, vet en de meeste verven van handen, gereedschappen en ondergronden.Prijs per emmer à 150 stuks 24,95