info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
tegels.png
Gebakken Klinkers

rsz_Bylandt.png

Gebakken bestrating Bylandt

Bekijk het brede (waalformaat, dikformaat en klinkerkei) assortiment gebakken sierbestrating van Bylandt. Eén ding hebben onze klinkers zeer zeker gemeen: het zijn puur natuurlijke en kleurvast sfeermakers in jouw tuin!

Assortiment Bylandt

Tuinmagazine Bylandt

rsz_Bylandt.png

Gebakken bestrating Wienerberger

Straatbakstenen hebben karakter. Door het bakken van klei ontstaat een authentiek product dat sfeer geeft aan straten, opritten, tuinpaden, terrassen en binnenplaatsen. Voor welke stijl, kleur, vorm of formaat u ook kiest.

Assortiment Wienerberger


download-2.jpg

Gebakken bestrating RDI

RDI Straatbaksteen is een samenwerking tussen de fabrikanten Rodruza en Daas. Deze beide familiebedrijven hebben hun krachten en jarenlange ervaring in het produceren van bakstenen gebundeld in RDI straatbaksteen om hun straatbakstenen op de markt te brengen. Met deze samenwerking komt er een volledig assortiment kwalitatieve en duurzame straatbakstenen beschikbaar in een groot aantal formaten, kleuren en texturen. Zowel in vormbak-straatstenen als in strengpers-straatstenen.

Assortiment RDI

rsz_waalformaat_zwart.jpg

Partijen gebakken stenen

Naast de gebakken stenen van de 3 grote merken Bylandt, RDI en Wienerberger hebben wij altijd een grote snel wisselende voorraad van partijen gebakken bestrating. Dit kunnen groots ingekochte A-kwaliteit partijen zijn maar ook afgekeurde partijen door bijvoorbeeld een kleurafwijking. De partijen gebakken stenen bieden wij i.v.m. de snelle wisselingen altijd via ons Marktplaats account aan. Tevens bent u van harte welkom in onze showtuin om naast het reguliere assortiment de partijen gebakken stenen te bekijken.

Bent u op zoek naar een speciale oude of nieuwe gebakken steen dan kunnen wij u door ons grote aantal leveranciers vrijwel altijd helpen!