info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
header.png

TuinVisie Betontegels


Houd je van tuinieren en ben je graag bezig in je tuin, dan vind je onderhoud aan je tuin en terras waarschijnlijk geen enkel probleem. Kijk je echter liever naar je mooie tuin vanaf je ligstoel, met een drankje in de hand, dan raden we je zeker aan om te kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tegel. Tegels met een coating hebben bijvoorbeeld aanzienlijk minder last van groene aanslag. En minder werk in de tuin, betekent meer tijd om ervan te genieten!

TuinVisie biedt vele soorten tegels voor diverse toepassingen, elk met hun eigen unieke uitstraling en kenmerken. Wij proberen bij de selectie van ons assortiment rekening te houden met iedere tuinstijl en prijsklasse. Van een mooie, strakke basistegel tot uitgesproken tegels volgens de laatste trends: je vindt ze bij TuinVisie. Kom je er zelf niet helemaal uit? Kom dan langs in onze showtuin, wij helpen u graag in het maken van de juiste keuze.

211314_Intensa_verso_60x60x4_cm_Indigo_grey.jpg

Intensa

De mooie kleur van de Intensa blijft door de natuurlijke grondstoffen extra lang behouden. Dankzij de speciale nabewerking en de matte coating zijn de tegels bovendien eenvoudig in onderhoud en minder krasgevoelig
Lees verder...

Furora_Premium_vlak_60x60x4_cm_Bruin_2.jpg

Furora

De Furora Premium is een onderhoudsvriendelijk tegel voorzien van een slijtvaste toplaag. Daarnaast beschikken ze ook nog eens over een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets een zeer populaire keuze.
Lees verder...

208823_Axenta_Premium_Slate_60x60x4_cm_Bruno_2.jpg

Axenta Plata

De Axenta Premium plata is een genuanceerde tegel met vlak oppervlak. Met zijn strakke vorm biedt deze genuanceerde tegel een levendig tintje aan de strakke tuin, of juist een modern tintje aan de romantische tuin.
Lees verder...

Heeft u een vraag?


Looistraat 61, 6582 BB Heumen
0641 44 13 37
info@vaneldijk-sierbestrating.nl