info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
header_2.png

REDSUN beton sierbestrating


In haar ultramoderne productiefaciliteit in het Duitse Kevelaer produceert REDSUN betonproducten voor toepassing in de tuin en openbare ruimte. Met een oppervlakte van 38 hectare is dit één van de grootste productie- en opslagfaciliteiten van Europa.

Dagelijks worden zo’n 15.000 m2 betonproducten geproduceerd. Het gaat dan om onder meer sierbestrating, projectbestrating, siertegels, opsluitbanden, traptreden als ook om decoratieve producten als palissades & stapelblokken en constructieve producten als bouwblokken.

Als geselecteerd REDSUN dealer hebben wij een grootse collectie materialen gepresenteerd in onze showtuin. Kom langs om deze in het echt te bekijken en natuurlijk de beste deal te sluiten!

Smartton_Aqua.png

Smartton Aqua SE
Door grotere afstandhouders krijgt men voegen van ca. 5mm. Hierdoor kan regenwater makkelijk infiltreren in de bodem.
Lees meer...

Smartton_SE.png

Smartton SE
Dubbele impregnering, fluweelzacht oppervlak, een scherpe hoek die het voegbeeld harmonieuzer en gelijkmatiger laat verschijnen.
Lees meer...

Smartton_wave_SE.png

Smartton Wave SE
Dubbele impregnering, fluweelzacht oppervlak, een scherpe hoek die het voegbeeld harmonieuzer en gelijkmatiger laat verschijnen. En uiteraard een gewelfde deklaag.
Lees meer...

Smartton.png

Smartton
Hoogwaardige sierbestrating voorzien van een strakke geborstelde zijde zachte deklaag zonder facet, met afstandhouders, geïmpregneerd.
Lees meer...

Smartton_Linea.png

Smartton Linea
Hoogwaardige sierbestrating voorzien van een strakke geborstelde zijde zachte deklaag met facet, met afstandhouders, geïmpregneerd.
Lees meer...

Smartton_wave.png

Smartton Wave
Hoogwaardige sierbestrating voorzien van een gewelfde geborstelde zijde zachte deklaag zonder facet, met afstandhouders, geïmpregneerd.
Lees meer...

Smartton_Nature_wave.png

Smartton Nature Wave
Hoogwaardige sierbestrating wildverband 6 cm voorzien van een gewelfde deklaag en zijkanten, met geborstelde zijde zachte deklaag zonder facet, met afstandhouders, geïmpregneerd.
Lees meer...

Ageton_Nature_wave.png

Ageton Nature Wave
Hoogwaardige sierbestrating wildverband 6 cm voorzien van een gewelfde deklaag en zijkanten, gehamerd oppervlak zonder facet, met afstandhouders.
Lees meer...

Eliton.png

Eliton
Hoogwaardige sierbestrating voorzien van een strakke kleurechte natuursteen granulaat geborstelde zijde zachte deklaag zonder facet, met afstandhouders, geïmpregneerd.
Lees meer...

Eliton_Linea.png

Eliton Linea
Hoogwaardige sierbestrating voorzien van een kleurechte natuursteen granulaat geborstelde zijde zachte deklaag met facet, met afstandhouders, geïmpregneerd
Lees meer...

Eliton_Supreme_linea.png

Eliton Supreme Linea
Hoogwaardige sierbestrating voorzien van een gestraalde kleurechte natuursteen granulaat geborstelde zijde zachte deklaag, met mini facet en afstandhouders, geimpregneerd.
Lees meer...

Tumbelton_en_tumbelton_extra.png

Tumbelton & Tumbelton Extra
Door en door gekleurde sierbestrating. De stenen worden door het mechanisch trommelen beschadigd waardoor de stenen een authentiek karakter krijgen.
Lees meer...


Everton.png

Everton
Sierbestrating voorzien van een strakke deklaag met facet en afstandhouders.
Lees meer...

Everton_Camelot_paving_wave.png

Everton Camelot Paving Wave
Sierbestrating wildverband in diverse diktes, voorzien van een gewelfde deklaag zonder facet met afstandhouder.
Lees meer...

Nature_stone.png

Nature Stone Supreme
Sierbestrating 8 cm, voorzien van een uitgewassen kleurechte natuursteen granulaat deklaag met facet en afstandhouders geïmpregneerd.
Lees meer...

Natura.png

Natura
Sierbestrating 6 cm, voorzien van een kleurechte natuursteen granulaat deklaag zonder facet en met afstandhouders.
Lees meer...

Retro_natura.png

Retro Natura
Sierbestrating 8 cm, voorzien van een kleurechte natuursteen granulaat deklaag zonder facet en met afstandhouders. Bovendien voorzien van een gehamerd oppevlak.
Lees meer...

Premiton.png

Premiton (Plus)
Deze betonsteen met deklaag maakt indruk met zijn harmonische kleurenspel. Als genuanceerde of unikleursteen onderscheidt deze zich door zijn moderne formaten.
Premiton plus is dubbel geïmpregneerd.
Lees meer...

Premiton_linea.png

Premiton Linea
Deze betonsteen met deklaag met minifacet maakt indruk met zijn harmonische kleurenspel. Als genuanceerde of unikleursteen onderscheidt deze zich door zijn moderne formaten.
Lees meer...

Premiton_SE.png

Premiton SE
Overeenkomstig de karakteristieken van PREMITON maar dan geproduceerd met een “scherpe hoek”. De “scherpe hoek” resulteert in een meer harmonisch en gelijkmatig voegenbeeld.
Lees meer...

Demiton_Extra.png

Demiton Extra
Sierbestrating in 5 cm dikte met deklaag en afstandhouders, zonder facet.
Lees meer...

Kaiserstone_Extra.png

Kaiserstone Extra
Sierbestrating 6 cm, voorzien van een gehamerde deklaag met afstandhouders, zonder facet. Door het hameren van het oppervlak krijgt de steen een authentiek uiterlijk.
Lees meer...

Trottoir_tuintegels.png

Trottoir Tuintegels & Luxe Tuintegel SE
Tegels te vergelijken met de standaard trottoir tegels met net iets mooiere afwerking.
Luxe tuintegel SE heeft tevens "scherpe hoeken" voor een strakker voegbeeld.
Lees meer...