info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
noviton_header.jpg

Noviton Design Siertegels

"Welkom in de digitale wereld van sierbestrating!

Noviton zijn Exclutons meest innovatieve siertegels voorzien van een digitale print met een zeer duurzame, hoogwaardige UV-coating.

Geliefd vanwege de gunstige prijsstelling, verschillende 'natuurlooks', patronen, formaten en garantie!Noviton Design Siertegels zijn geproduceerd met de nieuwste technieken en voorzien van een zeer duurzame UV-coating. Gemakkelijk te hanteren door het relatief lage gewicht, dus ook geschikt voor verwerking op dakterrassen en/of daktuinen. De tegels zijn vorstbestendig, worden niet snel vuil en zijn zeer eenvoudig in onderhoud door de hoogwaardige UV-coating.

Noviton zijn kleurondersteunend geproduceerd waardoor deze een hoge kleurvastheid hebben. Dankzij de unieke eigenschappen van deze tegels kunt u lang genieten van uw terras!

Door Exclutons jarenlange ervaring en innovatie kunnen wij met de Noviton Design Siertegels de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs aanbieden! Voor een klein bedrag meer dan andere betonnen siertegels of een fors bedrag minder dan keramische tegels (op een onderlaag van beton) geniet u van één van de vele versies!

Noviton Design Siertegels worden in de volgende maten geproduceerd:

- 60 x 60 x 4 cm

- 60 x 120 x 4 cm

- 100 x 100 x 4 cm

Noviton Natural Design 60 x 60 x 4 cm

Noviton Natural Design 100 x 100 x 4 cm

Noviton Natural Design 60 x 120 x 4 cm


Noviton Design


Noviton Portugees Design


Noviton Marokkaans Design10 jaar garantie!

De kwaliteit van Eclutons meest luxe en trendy tegels is nog verder verbeterd! Kwaliteit is onze strategie en innovatie zit in onze genen. Excluton wil de beste tuintegels op de markt aanbieden en onze kwaliteit en innovaties zijn daarvan het bewijs.

Daarom geeft Excluton 10 jaar garantie op hun serie Noviton Design Siertegels die zijn voorzien van de zeer duurzame Excellent Coating. De uiterst zorgvuldig samengestelde receptuur en de sexcure wijze van produceren zorgen voor minimale absorptie van vocht en vuil. Dit verhooft de levensduur en vereenvoudigt het onderhoud aanzienlijk. Excellent Coating geeft vorst en kalk geen kans en zorgt ervoor dat rode wijn, ketchup en het sam van afgevallen blad geen vlekken kunnen veroorzaken, mits u het binnen 12 uur schoonmaakt. Excellent Coating zal jaar na jaar zijn beschermende taak uitvoeren, mits de plaatsingsinstructies correct zijn opgevolgd. U krijgt 10 jaar garantie op vorst- en vlekbestendigheid, hoge kleurvastheid en tegel kalk uitslag.

Voor alle details en registratie zie www.excluton.nl